КПІ-партнерство

До уваги студентів та викладачів! КПІ ім. Ігоря Сікорського продовжує розширювати співпрацю із провідними українськими компаніями. За жовтень-листопад до партнерів університету додалися:

  • ТОВ «НЕКСАТ Україна» – розробник новітньої самохідної робототехніки для сільського господарства. Головний офіс компанії знаходиться в Німеччині, де відбувається розробка та виготовлення новітніх самохідних автономно керованих машин, а дочірня фірма в Україні займається польовими випробуваннями даної техніки.
  • ТОВ «Юкрейніан Геарс» (UGEARS) – український стартап, що з 2014 року займається виготовленням унікальних механічних 3D-пазлів.
  • ТОВ «КАМОЦЦІ» – інноваційна інженерна компанія, основним видом діяльності якої є виробництво і поширення пневматичних компонентів.
  • «Європейська асоціація програмної інженерії» – об’єднання IT-компаній України, створене для підтримки професійного зростання і розвитку своїх учасників на основі мережевої взаємодії, ділового спілкування, зміцнення зв’язків і організації діалогу на всіх рівнях, розв’язання різноманітних задач в сфері інформаційних технологій.
  • Корпорація «Артеріум» (АТ «Київмедпрепарат») – одна з провідних фармацевтичних компаній України, що динамічно розвивається, починаючи з 2005 року.
  • Корпорація «Українські атомні прилади та системи» («Укратомприлад») – компанія, основними напрямами діяльності якої є створення комплексного устаткування для радіаційного, дозиметричного, радіоекологічного контролю та моніторингу, модернізація та створення теплоенергетичних установок, забезпечення фізичного захисту та радіаційної безпеки.

Компанії-партнери традиційно надають КПІ ім. Ігоря Сікорського інформаційну підтримку, проводять освітні заходи для студентів та, найголовніше, співпрацюють із університетом у напрямі стажування та працевлаштування студентів та випускників. Слідкуйте за вакансіями та новинами партнерів на нашому сайті та на телеграм-каналі https://t.me/kpicareer.