Kuehne + Nagel, одна з провідних логістичних компаній світу, рада оголосити про початок нашої піврічної програми стажування в відділі інформаційних систем, починаючи з 21 вересня 2020 року!

РОЛЬ

Бути членом команди стажерів, брати участь у навчанні, завданнях пов’язаних з бізнес аналізом, тестуванням та усуненням помилок в інформаційних системах, що використовуються по всьому світі у відділах інформаційних систем бізнес напрямку «Контрактна (складська) Логістика» компанії Kuehne + Nagel.         

ЗАВДАННЯ ТА ОБОВ’ЯЗКИ

+ Системне відвідування навчальних теоретичних та практичних занять, успішне складання індивідуальних тестів, участь у практичних та аналітичних проектах.

+ Виконання завдань під час перебування у відповідних командах Управління Програмним Забезпеченням:

– Класифікація запитів (інцидентів, проблем та послуг) програмних продуктів, що використовуються компанією для складської логістики на корпоративному рівні, дослідження та діагностика запитів, пошук рішень для інцидентів.

– виявлення помилок у програмних продуктах та технічній документації, інформування відповідної команди з метою їх виправлення;

– аналіз документації нової розробки, складання плану тестування та проведення тестування за відповідною методикою;

+ Надання пропозицій щодо оптимізації процесів та рішень для Управління Програмним Забезпеченням та навчальних програм, також у підтримці та тестуванні інформаційних технологій;

+ Ефективна взаємодія з іншими учасниками процесу для повного виконання своїх обов’язків та завдань, включаючи участь у корпоративних заходах, командо-утворюючих заходах, соціальних проектах тощо.

НЕОБХІДНІ НАВИЧКИ ТА ДОСВІД

  • Студенти 3-4 курсу або випускники університету, які проходять навчання за напрямком інформаційних систем, технічних чи інженерних спеціальностей, логістики
  • Обов’язковий мінімальний рівень володіння англійською мовою – Intermediate
  • Базове розуміння систем класу ERP (Enterprise Resource Planning) / MRP (Material Requirements Planning) / CRM (Customer Relationship Management), WMS (Warehouse Management System), досвід роботи з базами даних та навички роботи з Excel
  • Базове знання SQL та/чи однієї з популярних мов програмування
  • Сильні аналітичні навички та уважність до деталей
  • Проактивний та командний підхід у роботі
  • Досвід в тестуванні.

МИ ПРОПОНУЄМО

  • Тимчасовий договір на 6 місяців та офіційну заробітну платню
  • Професійний розвиток та можливість підвищити практичні навички в IT
  • Інтерактивну та дружню робочу атмосферу
  • Можливість подальшого працевлаштування в командах Тестування та Підтримки інформаційних систем та бізнесу (Helpdesk).

Надсилайте Ваші резюме Кристині Кіріленко на адресу: Kristina.kirilenko@kuehne-nagel.com. Ми обов’язково відповімо Вам вже в середині серпня!